Els psicòlegs

Els psicòlegs clínics tenen com a objectiu vetllar per la salut mental dels seus pacients. Per tal d’aconseguir aquest objectiu, estudien, identifiquen i tracten els factors que causen malestar i patiment a les persones, així com aquelles conductes no saludables. Psyclinic és un ganivet de psicòlegs a Barcelona en el que es tracten diversos problemes psicològics mitjançant la teràpia cognitivo-conductual. Amb aquest tipus de teràpia els psicòlegs hem tractat amb èxit problemes com ansietat generalitzada, fòbia social, trastorn per pànic, agorafòbia, depressió i diverses tipologies d’addiccions, entre altres patiments.

Relacions socials i de parella

A més d’això, la nostra feina com a psicòlegs no es limita a tractar problemes específics com l’ansietat, la depressió o les addiccions, sinó que també ajudem a les persones a adquirir eines que els permetin viure d’una manera més satisfactòria i plena. Mitjançant la teràpia, els nostres pacients aprenen a afrontar les emocions negatives i no saludables, milloren la seva capacitat de relacionar-se socialment, resoldre problemes de parella, adaptar-se a canvis en la seva vida i afrontar situacions adverses.

Psicòlegs, salut i divulgació científica

Els psicòlegs que ens dediquem a la teràpia cognitivo-conductual, coneixem la importància de que els nostres pacients rebin informació clara sobre aquells temes que els preocupen, i per suposat, de que aquesta informació sigui fiable i basada en estudis científics. Per això, en aquesta pàgina oferim informació d’interès sobre diverses temàtiques relacionades amb la salut mental, la gestió de les emocions i les relacions personals. 

Els psicòlegs

Els psicòlegs

Els psicòlegs

Els psicòlegs