Sobre el psicòleg

 Pablo OromendiaSobre el psicòleg

Psicòleg

Nº 15368

Llicenciat en psicologia, Diplomat en estudis avançats de psiquiatria i psicologia mèdica, Doctor en psicologia clínica.

He desenvolupat la meva activitat professional com a terapeuta cognitiu-conductual, i he tractat una gran varietat de problemes psicològics. Com a psicòleg clínic, he procurat sempre oferir als meus pacients el millor tractament disponible basat en evidencies científiques, dedicant tota la meva capacitat professional i humana a ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones que han confiat en mi com a terapeuta.

Des de fa 15 anys he combinat la consulta de psicologia clínica amb diferents projectes relacionats amb la salut com són la promoció de la salut sexual i reproductiva, la prevenció i el tractament de les addiccions, o la formació d’adults amb TDAH i els seus familiars. Per altra part, com a investigador, he estudiat l’ús de les noves tecnologies en el diagnòstic i tractament de trastorns mentals i he publicat aquests estudis a revistes científiques reconegudes a nivell internacional.

Membre de:

Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

Societat Calatana de Recerca i Teràpia del Comportament

European Association for Behavioural and Cognitive Therapies