Horari: Dilluns - Divendres: 9:00 - 21:00

Sobre Psyclinic

Abans, fins i tot de patir qualsevol problema psicològic, quan es pensi que els sentiments negatius poden envair el nostre interior, acudir a un psicòleg clínic és la solució per combatre la negativitat.
Centre de Psicologia Cognitiva

Sobre nosaltres

Els psicòlegs de Psyclinic estem a disposició de qualsevol persona per oferir-li les tècniques que necessita per canviar la seva vida cap a un camí ple de positivitat.

Psyclinic és un gabinet de psicologia amb seu a Barcelona, autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Registre de centres, serveis i establiments sanitaris: E08934890
EQUIP PROFESSIONAL

Els nostres Psicòlegs

Pablo Oromendia

Llicenciat en psicologia Diplomat en estudis avançats en psiquiatria i psicologia mèdica Doctor en psicologia clínica.

Miriam González

Llicenciat en psicologia. Màster en psicologia general sanitària. Màster en teràpia racional emotiva conductual.

Anna Ruiz Soler

Llicenciat en psicologia Psicòloga Sanitària i terapeuta familiar Màster en teràpia cognitiu conductual i sistèmica i postgrau en teràpia constructivista.

Ritza Viteri

Llicenciat en psicologia Màster en psicologia General Sanitària. Màster en Teràpia de conducta i en Teràpies de tercera generació.

Klara Albajes Eizaguirre

Màster en psicologia General Sanitària. Màster en psicologia clínica i medicina conductual. Màster en maneig de el dolor.

Giulia Marconi

Llicenciada en psicologia. Psicòloga sanitària. Màter en teràpia congnitiu social i postgrau en teràpia construtivista.
Zihr+jXzܖ)q?̜)q֭k9pXʛ2rXޖzYh֭jZq鞞ا)uZ\-ʗiȥܜjWuj+bw9_iȥܰ܆ihr+jXz镫_;?

Reserva de Cites

Online, de forma còmoda i ràpida. Accedeix ara.
SOL·LICITA UNA CONSULTA
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram