Horari: Dilluns - Divendres: 9:00 - 21:00

Giulia Marconi

Psicòlega col·legiada No. 21861
Llicenciada en psicologia
Psicòloga general sanitària
Màster en teràpia cognitiu social i postgrau en teràpia constructivista
Durant la meva trajectòria professional com a psicòloga sanitària especialitzada en teràpia Cognitiu Social, he tingut l’oportunitat de col·laborar amb diversos centres i hospitals de Catalunya, tant públics com privats, intervenint en l’atenció i desenvolupament del benestar mental de les persones, treballant a nivell individual, de parella i familiar. 
Treballo des d’una perspectiva constructivista i sistèmica, proporcionant una psicoteràpia integradora que s’adapta a les necessitats de cada persona, oferint una atenció dirigida al canvi que desitgen realitzar. Tracto diferents tipus de dificultats que poden sorgir al llarg del cicle vital com, per exemple, problemes de relació, autoestima, habilitats socials, conflictes laborals, dols, ruptures de parella, etc. Ajudo a les persones a trobar eines per gestionar els seus pensaments, emocions i relacions. 
Per altra banda, el meu interès en la investigació m’ha portat a participar en diferents projectes sobre l’eficàcia de la teràpia en el tractament de la depressió, els trastorns d’ansietat i trastorns somatomorfs, desenvolupant eines terapèutiques específiques i basades en evidencies científiques. 
Membre de:

Col·legi de Psicologia de Catalunya
Psicòlegs sense fronteres
SII Società Italiana di Ipnosi
Membre de:
Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya
Asociación Española de Terapia Racional Emotiva conductual.
Giulia Marconi - Doctoralia.es

Equip Professional Psyclinic

Pablo Oromendia

Psicòleg col·legiat No. 15368

Miriam González

Psicòleg col·legiat No. 21608

Ritza Viteri

Psicòleg col·legiat No. 24957

Klara Albajes

Psicòleg col·legiat No. 26017

Reserva de Cites

Online, de forma còmoda i ràpida. Accedeix ara.
SOL·LICITA UNA CONSULTA
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram