Horari: Dilluns - Divendres: 9:00 - 21:00

Miriam González

Psicòleg col·legiat No. 21608
Llicenciada en psicologia
Màster en psicologia general sanitària
Màster en teràpia racional emotiva conductual
Com psicòloga general sanitària i psicoterapeuta cognitiu conductual, m'especialitzo en teràpia racional emotiva conductual.
Aquesta teràpia es centra en aconseguir que els pacients siguin capaços d'identificar les seves dificultats, generalment associades a les creences irracionals que es generen i es mantenen en cada persona, creant al seu torn emocions i tendències de comportament disfuncionals que poden portar a conseqüències no desitjades.

L'objectiu d'aquesta teràpia, és canviar aquestes creences irracionals per altres més adaptatives i funcionals, que permetin tenir emocions més sanes i comportaments constructius.
Des d'aquest tipus de teràpia és possible tractar una àmplia varietat de dificultats com les dificultats adaptatives, ansietat, depressió, addiccions, fòbies, inseguretat, dificultat en habilitats socials, processos de dol, etc.
Membre de:
Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya
Asociación Española de Terapia Racional Emotiva conductual.
Miriam González Cerezales - Doctoralia.es

Equip Professional Psyclinic

Pablo Oromendia

Psicòleg col·legiat No. 15368

Miriam González

Psicòleg col·legiat No. 21608

Ritza Viteri

Psicòleg col·legiat No. 24957

Klara Albajes

Psicòleg col·legiat No. 26017

Reserva de Cites

Online, de forma còmoda i ràpida. Accedeix ara.
SOL·LICITA UNA CONSULTA
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram