Horari: Dilluns - Divendres: 9:00 - 21:00
TERÀPIES

Teràpia de parella

Com és la teràpia de parella?

El procediment habitual en la teràpia de parella és fer unes entrevistes d'avaluació inicial per conèixer la situació de la parella, investigar quin és el problema i poder decidir quins aspectes es treballaran.

Es porta a terme una primera entrevista amb els dos membres de la parella i després una amb cada membre per separat.

Una vegada que s'ha fet l'avaluació, s'estableixen els objectius de la teràpia i es comença a treballar amb els aspectes més urgents o importants.

En general, els objectius de la teràpia de parella són la resolució de conflictes, millorar la comunicació i l'empatia, de manera que la parella millori la convivència en el curt i el llarg termini, per això busquem:

  • Reduir les fonts de conflicte entre els membres de la parella.
  • Augmentar el grau d'intimitat i la proximitat.
  • Millorar la col·laboració entre la parella per resoldre de problemes de forma eficaç.
  • Promoure el suport mutu, especialment en èpoques d'estrès.
  • Augmentar l'empatia i la comprensió mútua.
  • Eliminar expressions agressives (p. Ex. Sarcasme, insults, etc..).
  • Millorar les habilitats comunicatives.
  • Promoure la confiança i reduir la necessitat de control.
Si vols iniciar teràpia, demana cita a la consulta de Barcelona, ja sigui trucant per telèfon o a través d’aquesta web. Si no pots desplaçar-te fins aquí, demana informació sobre la teràpia online i comença el teu tractament sense sortir de casa.

Reserva de Cites

Online, de forma còmoda i ràpida. Accedeix ara.
SOL·LICITA UNA CONSULTA
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram