Horari: Dilluns - Divendres: 9:00 - 21:00
  • Teràpia de parella Psyclinic

    resol conflictes, millora la comunicació i l'empatia
  • Teràpia Ansietat Psyclinic

    eines per a superar l'ansietat
  • Teràpia Depressió

    surt de la depressió i viu com tu triïs
EL NOSTRE EQUIP

Psicòlegs

CONEIX  A L'EQUIP
Registre sanitari E08934890

PSYCLINIC

Psyclinic, és un centre de psicologia en el qual oferim els millors tractaments psicològics basats evidències científiques per a problemes com ansietat generalitzada, fòbia social, trastorn de pànic, agorafòbia, depressió, diversos tipus d'addiccions, entre d'altres patiments.
hello world!

Centre de Psicologia cognitiu conductual a Barcelona

Psyclinic, és un centre de psicologia en el qual oferim els millors tractaments psicològics basats evidències científiques per a problemes com ansietat generalitzada, fòbia social , trastorn de pànic, agorafòbia, depressió, diversos tipus d'addiccions, entre d'altres patiments.
En Psyclinic, es tracten amb èxit diversos problemes psicològics per mitjà de la teràpia cognitiu conductual.  A més, per mitjà de la teràpia nostres pacients aprenen a enfrontar les emocions negatives i no saludables, milloren la seva capacitat per relacionar-se socialment, resoldre problemes de parella, adaptar-se a canvis en la seva vida i afrontar situacions adverses.  Ajudem als nostres pacients a adquirir eines que els permetin viure d'una manera més satisfactòria  i plena.
hello world!

PSYCLINIC: Informació clara per als nostres pacients

Els psicòlegs que treballem en Psyclinic, coneixem la importància de que els nostres pacients rebin informació clara sobre aquells temes que els preocupen, i per descomptat, que aquesta informació sigui fiable i basada en estudis científics. Per això, en aquesta pàgina oferim informació d'interès sobre diversos temes relacionats amb la salut mental, la gestió de les emocions i les relacions personals.

Reserva de Cites

Online, de forma còmoda i ràpida. Accedeix ara.
SOL·LICITA UNA CONSULTA
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram