Horari: Dilluns - Divendres: 9:00 - 21:00

Arnau Sanz

Psicòleg col·legiat No. 25813
Llicenciat en psicologia
Màster en psicologia general sanitària

En el meu treball com a psicòleg general sanitari acompanyo a les persones en el procés d’adquisició d’eines per a promoure una major salut i benestar.

Treballo amb diverses tipologies de problemes com depressió, ansietat, estrès, fòbies, problemes d’autoestima o dificultats relacionals, d’entre altres. Per a fer-ho porto a terme la meva feina des d’un model de base cognitiu-conductual, ajustant la intervenció a les característiques i necessitats específiques de cada persona mitjançant l’ús de tècniques validades per l’evidència empírica.

D’acord a la meva manera de concebre la pràctica de la psicologia, entenc el treball terapèutic com una continua col·laboració entre el pacient i el psicòleg, on la opinió i el rol actiu del primer tenen un paper fonamental dins i fora de consulta. Per a això, intento promoure un espai de confiança, comoditat i lliure de judicis.


Arnau Sanz - Doctoralia.es

Equip Professional Psyclinic

Pablo Oromendia

Psicòleg col·legiat No. 15368

Miriam González

Psicòleg col·legiat No. 21608

Ritza Viteri

Psicòleg col·legiat No. 24957

Klara Albajes

Psicòleg col·legiat No. 26017
< Psicòlegs Psyclinic

Reserva de Cites

Online, de forma còmoda i ràpida. Accedeix ara.
SOL·LICITA UNA CONSULTA
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram