Horari: Dilluns - Divendres: 9:00 - 21:00

Ritza Viteri

Psicòleg col·legiat No. 24957
Llicenciada en psicologia
Màster en Psicologia General sanitària
Màster en Teràpia de conducta i en Teràpies de tercera generació
El meu interès per les persones i el funcionament de les relacions socials m'ha portat a participar en projectes d'intervenció directa i investigació amb col·lectius tan diferents com persones en risc d'exclusió social, trastorns addictius, trastorn mental sever, o emergències. Aquest procés ha fet que ampliï les perspectives d'intervenció amb un objectiu: millorar i promoure l'estat de salut i el benestar de les persones.

Per això, el meu enfocament parteix d'una base cognitiu conductual utilitzant intervencions eficaces per als diferents tipus de dificultats, sense oblidar-nos de les necessitats i característiques personals. Fent èmfasi en les emocions i en la idiosincràsia que ens diferencia, crec que cal tenir en compte el context en què vivim i com a partir d'aquest donem sentit a les nostres conductes i al nostre món.

A partir d'aquest enfocament, aposto per treballar en una teràpia que promogui l'autoconeixement i l'acceptació de nosaltres mateixos, generar canvis en pensaments i dinàmiques que no ens permeten avançar, alliberar-nos d'exigències i pesos que carreguem a sobre, buscant la tranquil·litat emocional.
Membre de:
Co·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya
Psicólogos sin Fronteras Catalunya
Ritza Viteri - Doctoralia.es

Equip Professional Psyclinic

Pablo Oromendia

Psicòleg col·legiat No. 15368

Miriam González

Psicòleg col·legiat No. 21608

Ritza Viteri

Psicòleg col·legiat No. 24957

Klara Albajes

Psicòleg col·legiat No. 26017

Reserva de Cites

Online, de forma còmoda i ràpida. Accedeix ara.
SOL·LICITA UNA CONSULTA
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram