Horari: Dilluns - Divendres: 9:00 - 21:00

Paula Llopart

Psicòloga col·legiada No. 27189
Graduada en psicologia
Màster en Psicologia Genaral Sanitària
Com a psicòloga general sanitària, el meu propòsit és ajudar a les persones a millorar el seu benestar a través d’una teràpia eficaç i basada en evidències científiques.
Treballo des d’una perspectiva cognitiva conductual en combinació amb teràpies de tercera generació per a produir canvis significatius que perdurin a llarg termini. La base de la teràpia consisteix en l’establiment d’objectius concrets adaptats a les necessitats de cada persona. Es proporcionen eines per a comprendre i gestionar pensaments, conductes i emocions.
He tractat problemàtiques com ansietat, estrès, depressió, fòbies, entre altres patologies comunes a la societat actual. Considero clau conèixer com entenem el món i com ens relacionem amb aquest per a superar qualsevol dificultat.
Membre de:
Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya
Psicòlegs Sense Fronteres Catalunya

Equipo Profesional Psyclinic

Pablo Oromendia

Psicólogo colegiado No. 15368

Miriam González

Psicólogo colegiado No. 21608

Ritza Viteri

Psicólogo colegiado No. 24957

Klara Albajes

Psicólogo colegiado No. 26017

Reserva de Cites

Online, de forma còmoda i ràpida. Accedeix ara.
SOL·LICITA UNA CONSULTA
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram