Horari: Dilluns - Divendres: 9:00 - 21:00

Paula Llopart

Psicòleg col·legiat No. 27189
Graduada en psicologia
Màster en Psicologia Genaral Sanitària

Com a psicòloga general sanitària, el meu propòsit és ajudar a les persones a millorar el seu benestar a través d’una teràpia eficaç i basada en evidències científiques.
Treballo des d’una perspectiva cognitiva conductual en combinació amb teràpies de tercera generació per a produir canvis significatius que perdurin a llarg termini. La base de la teràpia consisteix en l’establiment d’objectius concrets adaptats a les necessitats de cada persona. Es proporcionen eines per a comprendre i gestionar pensaments, conductes i emocions.
He tractat problemàtiques com ansietat, estrès, depressió, fòbies, entre altres patologies comunes a la societat actual. Considero clau conèixer com entenem el món i com ens relacionem amb aquest per a superar qualsevol dificultat.

Membre de:
Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya
Psicòlegs Sense Fronteres Catalunya


Paula Llopart - Doctoralia.es

Equip Professional Psyclinic

Pablo Oromendia

Psicòleg col·legiat No. 15368

Miriam González

Psicòleg col·legiat No. 21608

Ritza Viteri

Psicòleg col·legiat No. 24957

Klara Albajes

Psicòleg col·legiat No. 26017
< Psicòlegs Psyclinic

Reserva de Cites

Online, de forma còmoda i ràpida. Accedeix ara.
SOL·LICITA UNA CONSULTA
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram